You are here

BT_20190118_INTERIOR1_3671927.jpg
Looking up at the skylight. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR5_3671927.jpg
The house has been lifted off the ground to create more garden space. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR2_36719278.jpg
The terraced outdoor living space. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR7_3671927.jpg
The living room which is done up like an art gallery. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR4_3671927.jpg
The dining area and kitchen. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR2_3671927.jpg
100 USD by Hei Yiyang, who used cut up pieces of RMB to create this piece. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR6_3671927.jpg
The largely concrete guest bathroom. PHOTO: YEN MENG JIIN

BT_20190118_INTERIOR3_3671927.jpg
The curvy stairs gives the house a more fluid movement. PHOTO: YEN MENG JIIN

Above Ground

The architects of this house built it on 'stilts' to create an open basement
Jan 18, 2019 5:50 AM

IF YANG YEO HAD HIS WAY, the nature-lover would be living out in the open surrounded by lush greenery. Maybe even in a tree house.

Instead, the co-chief creative officer of an advertising firm lives in a two-storey house in Seletar. But not a typical house, mind you. He describes it as a

sentifi.com

Market voices on: